Het VIP-consult

Het VIP-consult

Home / Mijn diensten / Het VIP-consult

VIP-Consult

Nieuw in Medium Tim zijn aanbod. De all-in reading en ervaring.
Deze all-in formule is er voor klanten die met veel vragen en blokkades zitten. Of voor een klant die graag en een persoonlijke reading, kaartlegging en een contact wil met zijn of haar overleden dierbare. Je kan ook nog kiezen om er een healing bij te nemen.

Dus kan je niet goed kiezen? En wil je een kaartlegging, persoonlijke reading, contact met overleden dierbaren en een healing? Dan kan je dit VIP-consult boeken.
Hier wordt er veel tijd voor je uitgerekt, je kan zelf natuurlijk kiezen hoe je deze tijd invult. Alles is mogelijk. Wil je bijvoorbeeld geen healing, maar enkel een grote persoonlijke reading en kaartlegging? Dan kan dit ook. Zoals je ziet kan je zelf een combinatie samenstellen. Zo is er voor iedereen iets. 

Voel waar je nood aan hebt!

Deze VIP-reading gaat helemaal over jezelf, wie goed voor zichzelf zorgt ervaart innerlijke vrede…

Neem even de tijd voor jezelf, krijg de inzichten en boodschappen van de spirituele wereld die je leven op een positieve manier gaan veranderen! Het is altijd mooi om een boodschap te krijgen van je overleden dierbaren. En ook helend om persoonlijke inzichten te krijgen over jezelf en je leven, om daarna te genieten van een zalige healing. Een VIP-consult is een momentje speciaal voor jouw, een moment waar je terecht komt in een bad van liefde…

Het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een consult is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

© 2023 Medium Tim | Deze site is gemaakt door HappyWebsites | Privacybeleid | Algemene voorwaarden