Contact met overleden dierbare personen

Contact met overleden dierbare personen

Home / Mijn diensten / Contact met overleden dierbare personen

Je kan bij Medium Tim terecht voor een contact met een overleden dierbare, dit kan een enorme steun zijn in je rouwverwerking. Het kan fijn zijn om weer even iets te mogen horen van jouw geliefde.

Medium Tim werkt op een unieke manier, zo gebruikt hij geen foto’s of voorwerpen van je overleden dierbaren. Dit heeft hij helemaal niet nodig. Medium Tim communiceert echt met jouw overleden dierbaren.
Hij start zonder ook maar iets aan je te vragen van informatie. Zo kan hij op een pure en zuivere manier werken.

Als bewijs dat Medium Tim contact heeft met deze persoon, geeft hij heel veel informatie en bewijzen door. U hoeft alleen maar met ‘ja’ en ‘neen’ te antwoorden. Hij komt met de feiten. Het is een mooi moment tussen jou en je overleden dierbare in de spirituele wereld.

Waarom een bewijs geven?

Omdat iedereen kan zeggen je oma, je opa, … zijn hier.

Maar hoe was je oma of opa? Wat deden ze in hun leven?

Een voorbeeld van een goed bewijs is: “Je opa had zijn eigen autogarage en was zeer succesvol in zijn werk.”  Dit is een bewijs dat het alleen maar om jouw overleden grootvader kan gaan.

Daarnaast geeft hij ook emotioneel bewijs door.

Bijvoorbeeld: “Je opa vond de begrafenis heel mooi en ontroerend, vooral de mooie rozen die de kleinkinderen op de kist hebben gelegd.” Of: “Hij maakt het goed hierboven, maar mist wel iedere ochtend zijn koffie en zijn krant.”

Medium Tim heeft als doel om te laten zien dat de dood enkel een overgang is naar een andere wereld, de spirituele wereld. Hij werkt elke dag met de spirituele wereld, met als enig doel om hoop en troost te geven aan jou als nabestaande.
Deze sessie kost 125 euro.

Het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een consult is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

© 2023 Medium Tim | Deze site is gemaakt door HappyWebsites | Privacybeleid | Algemene voorwaarden