Een persoonlijke reading

Een persoonlijke reading

Home / Mijn diensten / Een persoonlijke reading

Een persoonlijke reading kan heel verhelderend zijn, als je het gevoel hebt dat alles even vastloopt in je dagelijks leven. Tijdens zo een persoonlijke reading geeft Medium Tim inzichten over jouw leven. Zodat het weer helder wordt. Medium Tim geeft vooral advies over het heden, met betrekking tot de toekomst. Hier wordt er veel tijd voor je genomen.

Β 

Een persoonlijke reading gaat helemaal over jou!


Hoe verloopt zo een sessie bij Medium Tim?
Medium Tim wil nooit informatie van jou voor de sessie. Hij stelt zijn kanaal open en verbindt met de spirituele wereld en met zijn gidsen, daarna gaat hij invoelen op jouw energie en wordt je aura gelezen. Zo krijgt Medium Tim een beeld van wie je bent en waar je blokkades zitten.
Aanvullend wordt er ook gewerkt met de kaarten. Hij kadert alle blokkades duidelijk, zodat je inzicht krijgt over jouw leven. Zo wordt alles weer helder voor je. Medium Tim geeft gedetailleerd en duidelijk advies. Je kan terecht voor vragen zoals: relaties, werk, financieel, etc…

Medium Tim zijn werk wijze is uniek!


Deze sessie kost 125 euro en duurt 60 min, Het is een diepgaande ervaring waarbij er veel informatie wordt doorgegeven. Zit je met veel vragen? Dan is deze sessie ideaal voor jou!

Β 

Je kan met alle thema’s terecht bij Medium Tim

Medium Tim werkt op een unieke manier, hij staat rechtstreeks in verbinding met de Spirituele wereld.

Het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een consult is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Β© 2024 Medium Tim | Deze site is gemaakt door HappyWebsites | Privacybeleid | Algemene voorwaarden