Over mij

Welcome!

Ik gebruik mijn talent om mensen verder te helpen.
Om nog die boodschap te krijgen van een dierbare overleden iemand.

Medium Tim Everaerts is geboren op 18 maart 1996, hij werkt als betrouwbaar medium in het rustige Nieuwerkerken te Limburg.

Zijn intuïtieve levenskracht, gecombineerd met een wijze ziel maakt zijn droom niet vanzelfsprekend maar wel geweldig. Zijn droom is mensen bewuster te maken, dat er meer is als dat wat het menselijke oog kan zien. Zo geeft hij boodschappen door van de spirituele wereld. Je kan bij Medium Tim terecht voor een persoonlijk reading, contact met overleden dierbaren, en verschillende spirituele cursussen en workshops. Sinds 2019 opende hij zijn school voor Mediumschap. Deze mediumschool is bedoeld om iedereen kennis te laten maken met het mediumschap.
De lessen gaan door tussen al het groen dat Nieuwerkerken in Limburg, te bieden heeft. Zo gaat Medium Tim bij mooi weer ook eens naar buiten om samen met zijn studenten te genieten van de natuur.

Tim heeft al op verschillende beurzen in België en Nederland gestaan en hij heeft ondertussen menig respect opgewekt bij zijn andere collega’s. Hij wil vanuit zijn voelen van eenheid, liefde en overweldigd licht, mensen nog bewuster maken.

Door te connecteren met zijn Gidsen uit het hiernamaals en met zijn vooruitziende blik, kan hij jou verbinden met jouw kracht.

Tim zijn levensvisie is

"Ga mee
met de stroom
van je leven."

Het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een consult is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

© 2024 Medium Tim | Deze site is gemaakt door HappyWebsites | Privacybeleid | Algemene voorwaarden