Kaartlegging

Een kaartlegging is een ideale manier om snel inzichten te krijgen in het verloop van je verdere leven in. Medium Tim kijkt waar je blokkades zitten en geeft inzichten over je relaties, je werk, je financiële situatie en al de andere vragen die je hebt.

Een kaartlegging kan verhelderend zijn als je het even niet meer weet. Je kan soms het gevoel hebben dat je vast zit en tijdens deze sessie wordt het weer duidelijk en helder voor je. Er wordt met verschillende kaarten gewerkt zoals; de Tarot, Leonarmand, orakelkaarten, etc…
Medium Tim is helderziend van geboorte, door met de kaarten te werken krijgt hij ook beelden te zien die hij dan vertaalt naar jou. Zo is een kaartlegging van Medium Tim een unieke ervaring. Je krijgt gedetailleerde informatie. De kaarten worden meer als tool gebruikt, want de informatie komt voor 90 procent door van de spirituele wereld en zijn gidsen.

Deze reading helpt je om meer inzichten te krijgen in je doel hier op aarde, jouw mogelijkheden die je hebt en de kansen die op je weg liggen. Medium Tim werkt op zijn eigen unieke manier.

Medium Tim staat er om gekend voor zijn duidelijke adviezen.


Voor deze sessie betaal je 85 euro. Deze sessie duurt 30 min.


Opgelet! Zit je echt met veel vragen, boek dan een persoonlijke reading in van 60 min

Je kan met alle thema’s terecht bij Medium Tim

Medium Tim werkt op een unieke manier, hij staat rechtstreeks in verbinding met de Spirituele wereld.

Het bezoeken van deze website, of het ontvangen van een consult is geen vervanging van een consultatie van de huisarts.
Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

© 2024 Medium Tim | Deze site is gemaakt door HappyWebsites | Privacybeleid | Algemene voorwaarden